Typ Smutt?

Idag har ja inte gjort så mycket , vakna upp hos pillan vid ungefär halv 2 satt och snackade lite skit med Glenn och underbara hille. ätit onyttigt och knappt rört på mig känner mej oerhört dålig , eftersom vi vart ute varje dag och promenerat minst en timme om dagen. men imorn då jääävlar börjar hårdträningen ! och ja ser verkligen framemot att gå mys promenaden med Em & Pilla på pitten. har varit ute med super söta Sara (Grannen) på en promenix med vovvarna , alltid lika trevligt gillar verkligen henne oerhört bra person. men nu ska jag lägga mig i soffan med ett stort glas Vatten MUMS . Puss för fan PUSS




Love it

Ska iväg till Älta nu och möta upp pillan , sedan lite senare ska vi antagligen till hennes storebror som fyller år idag Happy B-day Robbin . men måste ju gratta min älskling Petra okså för att hon fyller ju okså år idag så Ett stort grattis hjärtat ! igår var det tjejkväll hos pilla :) det var mycket roligare innan dom andra kom eller vad säger ni flickoor? Haha :) men ska bege mej nu uppdaterar senare Puss


                          Mitt ,Pillen & pattens <3

Highwayman

Pilla ringde och väckte mig , tack PILLEN :D . Nu sitter jag med en kopp kaffe i handen och ska börja packa ner lite saker för att börja bege mej mot älta snart , ska ju på dagliga motionen sen blir det systemet , senare är det jag patricia och pilla på pitten som sitter med ett glas vin i handen och bara pratar allmänt strunt . Jag gillart !





Fit for fight

Ja som ni vet så har ja börjat gå 1 timmes promenad med Em & Pilla . känns redan riktigt bra , så kommer nog kännas toppen när jag är klar . känner mej både piggare och gladare kör ju på gi nu okså :) jaja nog om det.

pratar med emilia i telefonen , ska strax ta mej en apelsin MUMS . imorn ska jag bege mej mot älta igen för en trevlig promenad med mina kära vänner :)




Nemen bara till mig sådär :)

Kan bara säga ETT STORT TACK TILL ALLA I LÖRDAGS ! så roligt har jag inte haft på länge ;)


                                         Love u bitches


Beauiful

Sitter nu med en cider i handen precis blivit klar med fixandet, har kommit lite folk hit till nadja och chris sitter och chillar samt dricker, har faktsikt en stor LUST att gå ut! men men får väll se vad som händer lite senare. idag har det bara varit en massa stress, drog med nadja till systemet samt handla mat :) se you later


PUSS




Stuck on replay

Kom hem för en timme sedan vart ute med vovven för att samt hämta lite grejer och sedan bege sig tillbaka till nadja och chris :) MYS . ja du Therese 20 års vänskap? ja du tycker att jag är andledningen till det här. men det gör inte jag du satte en viss person framför mig. men jag tänker inte skylla allt på dig för jag är inte sådan , det är bara att vi har väll glidit ifrån varandra grovt mycket på den senaste tiden. vi har väll helt enkelt umgåts för mycket och det leder till bråk hela tiden. tråkigt att det blev så här !



                          Jag och therese i sommras

Fika

skulle gå hem från skolan men kom på utanför dörren att ja glömt nyckeln , Jag i ett nötskal haha så jag började vandra mot eva för att jag visste att pappa var här . så nu sitter jag här och fikar med helena , pappa , eva & peter ! ska strax iväg med pappa och små handla lite till min nya diet för att sedan börja röra mej mot Nadja och chris . blir väll att jag spenderar natten där känns det som . så får vi se vad morgon dagen har att erbjuda . vi börjar nog med våra dagliga promenader imorn jag och nadja . mys




Home sweet home

Kom hem vid halv 5 idag från norrköping . vill tacka alla som gjorde min helg , jag trivs verkligen där och människorna är helt underbara ! vaknade för en stund sedan deckade i soffan vart så jävla trött efter helgens bravader, ska ut med hunden strax så att han får göra av sig.

Jag och Nadja ska börja med en ny diet : Kaffe & Torkade äppel skivor , LIKE IT .
nu har hon fått för sig att vi ska tävla okså om vem som pallar dieten längst? haha jag lär ju losa men ska försöka ta tag i det här nu med morgon promenader och hålla i dieten behöver gå ner ett par kilo .


                                 Jag bara älskar det !

Happy B-day !

skriver det här nu eftersom jag iinte kommer kunna nå internet på hela helgen . Grattis Kussen, även om vi bråkar / tjaffsar så vill jag ändå önska dig en riktigt bra 20års dag . Hoppas att din dag blir toppen !



                  Grattis på 20 års dagen

                                     <3


NORRKÖPING

Imorn far vi till norrköping kommer bli så grymt JÄVLA bra ! inne på sista packningen nu, drar vid 1 tiden imorn ungefär . ser verkligen emot helgen med nära och kära, känns som hemma där nere Gillart .


                             Nu kööööööööööööör vi !

Higher

skulle igentligen åkt till patte och fikat med pillan och självklart patricia okså, Men natta i ett nötskal missar bussen haha. Pilla på pitten skulle iväg till en kompis & Patricia skulle vila, hon har varit barnvakt sen 9 imorse så förstår att hon är trött , Det blir iaf fika imorn ist . sitter här mätt och belåten samt Britney spears 1,2,3 skrålar ut genom högtalarna, nu kommer jag ha låten på skallen hela dagen för så är det alltid när ja lyssnar på den haha men det är det värt :). om någon timme ska vi till nadja och chris för att hälsa på :) & så får ja gosa med min Kärlek ett tag okså PERFEKT


                     Finaste någonsin

Dålig uppdatering

Jag tänkte nu berätta vad som hände i förre går. for med styvmamma till hennes dotter ( min plastsyster) hade jätte trevligt hela kvällen, Anne och timmy gick och la sig vid 10 rycket , medans jag satt uppe med Nadja och hennes pojkvän till 3 på natten snackade om allt från himmel till jord planerade lite saker som ska ske under sommaren . har dock inte varit där och hälsat på så mycket men det ska det bli ändring på . Nu börjar kung fu natta och mamma nadjas tider haha :D ville bara tacka för en hel skön kväll med mycket prat samt skratt till Chris och Nadja kunde inte blivit bättre :) syns på lördag igen då det blir en kanon dag .


                  Chris och nadja , You got to love them !

Smakligt

Idag kom pappa och styvmamma hem , pappa lagade as god middag kött, pommes frites , bea sås Mums samt vin till maten . jag och styvmamma blev på g och fortsatte och grogga trots att pappa låg och sov på soffan haha , vi har haft jätte trevligt lyssnat på gamla godingar samt mycket snack + skratt! snart ska ja lägga mig för att orka upp till nadja imorn med styvmamma på en fika just love it :) tack för ikväll bitch ;)

LOVE

 Jag , styvmamma och lillasyster . men hon var icke med ikväll

Ny start !

Ja gott nytt år allesammans :) nu är det 2010 och det innebär ett nytt år samt ny start på livet för mig iaf.
ska ta mig i kragen och inte vara lika slö i år det är mitt nyårslöfte haha , sen får vi ju se hur det går men ska iaf försöka mitt bästa . Tack allesammans för gårdagen hade jätte trevligt med alla nära och kära som ägde rum på festen , Nej nu ska jag lägga mig i soffan med min sköna ljusrosa Pyamas + stort dunn täcke samt Julmust , Glass och en bra film . kanske tar en ansikts mask lite senare för att ro om mig själv jag har blivit bättre och bättre på det nu känns jätte skönt!

Puss på er





RSS 2.0