Gott nytt år !


Bitchen is back!

Har varit i norrköping med syster och myst med pappa och hans familj <3
Kom precis hem , imorn blir det partaj och gatorna blir osäkra beacuse here i come haha :D
säger okså GRATTIS TILL MICHE som jag ska till imorn ser verkligen framemot morgon dagen med snygga upp piffade männsikor , god dricka , mycket skratt och snack ! ska bege mej ut mot hallen för att fixa löshåret för morgondagen . imorn blir det fullt upp innan allt annat börjar rulla igång.

Gott nytt år allesammans :)

Ångest över allt , Är inne i en period där jag inte ens känner igen mig själv.





Stan !

Har diskat och städat. nu har jag knäppt min första bärs i väntan på Patricia ska komma, det kommer nog bli grymt i kväll tror jag :) Idag kör jag casual stil : jeeans , en svart skön tröja samt svarta pumps , löshår och naturligt sminkad men whata hell :D jag är söt endå HAHA . 




                                        Jag just nu



                                      jag och patte

This is it.

Idag har jag gjort massor, och pappa har farit till Norrköping nu. har faktiskt varit en mysig tv dag idag i min soffa på rummet för första gången . kollade precis klart på Generation fett , älskar att kolla på det för det är ju faktiskt intressant ! kollade på Paradise hotel okså fan vad jag längtar till nästa avsnitt . längtar till imorn då patricia kommer hit för snack samt alkohol, för att sedan bege oss till stan och möta upp sandra som fyller 19 år för att sedan dra till krogen :) ser verkligen framemot morgon dagen .


    Happy Birthday Sändrie

                    Love

Igår är historia.

Var först ute med Malte i skogen då vi träffade på en tjej och två jätte stora hundar som han kunde leka med i snön haha alltid lika roligt . Sedan begav jag mej hemåt för att möta pappa samt åka iväg och handla , ja vi har handlat lite skit jag handlade bland annat : Nya hörlurar :) , Bling till mobilen samt nya hund skålar till malte som julklapp . så jag har suttit och PIMPAT mobilen i högsta hugg här hemma haha as stolt , det var pillrigt som fan men det var det värt !




         Resultatet haha ja jag är nog ganska nöjd iaf

You wanna play?

Nu är det färdig lekt med mig min lille vän :) känns genast mycket bättre . Sitter och pratar med petra i video cam på msn , ska snart bege mej iväg till sollentuna med pappa för handel samt en massa annat !
nu blir det cigg och kaffe WHOOOOHO känner mig på toppen idag . Bjuder på en gammal bild på oss som vanligt ;) Puss
  
               Petra högst upp & Jag längst ner

Fake a smile

 Har fått någon jävla slags deprition, känner inte för något just nu vill bara lägga mig under täcket och hoppas att allt bara försvinner för en stund .




Helt perfekt

sitter hemma med vovven och tittar tv dricker samt en kopp tee , tittar ut genom fönster lite då och då det har ju kommit SNÖ! är det inte underbart? jag älskar snön som ligger så fint och tätt på marken , hoppas det håller i sig så att man kan gå ut och åka pulka, och se hur vovven leker i snön han tycker ju det är jätte kul . idag har jag pysslat om mig själv lite man måste faktiskt ha sådana dagar ibland och det var så längesedan jag hade det, så jag passade på idag men ansikts mask osv.. det var helt underbart , man känner sig så mycket fräshare för stunden .
Nej nu ska jag bege mig ut och röka! Ha en trevlig kväll ,för det ska jag ha !

En bild jag tog medans jag var ute och gick med vovven är det inte mysigt?


Efterskott

jag glömde skriva grattis till pernilla här på bloggen igår så jag gör det idag istället .
och jag väljer denna bild för att hon tycker inte om att vara med så mycket på kort.

ÄR DET EN VANLIG DAG, NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR PILLA MIG PÅ PITTENS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA love you biitch <3

En sjuk kväll

Jag har nu STOR STÄDAT mitt rum har nog aldrig varit så här rent sen jag flyttade till pappa för snart 1 år sedan , känner mej grymt duktig . var på promenad med pappa och hunden och vad gjorde jag? jo halka och föll i HUNDSKIT ! hahah ja vi fick oss ett gott skratt iaf . ska strax lägga mej är helt slut efter allt slit och släp!
Vi hörs imorn ha en bra kväll. Puss




Superstar

Vakna vid 10:30 .. har suttit med Petrish i video cam haha alltid lika kul !
Idag har jag faktsikt ätit en lussebulle mums tack anne :D , ska strax börja städa mitt rum och diska .
Just nu sitter jag och lyssnar på Petter - Tar det tillbaka (remix)
ska nog bränna lite musik nu till städningen usch ja ser verkligen inte framemot det här men jag måste verkligen haha

       Hahah så jävla ful bild på oss från 2003 den bjuder ja på

Sagoland

Vakna av min underbara väckar klocks låt Savage Garden - I knew i love you before i met you . Underbart
sen jag möblerat om i mitt rum så sover jag som en prinsessa helt sjukt jag har inte sovit så här bra på gud vet hur länge ! och det sjuka är att jag blivit på så mycket bättre humör vaknar med ett leende på läpparna ist för att vakna med panik ångest som jag hade där ett tag .
Nu ska ja ta en kopp kaffe samt en ciggarett för att bli männsika igen :) 


                                                 Love it


Något jag saknar varje dag











Jävligt bra !

Fick g på provet i matte idag jag är så jäääävla bäst :) haha . Glömde skriva att jag igår efter skolan var med sara en sväng i tyresö centrum hon handla julklappar och jag letade efter en nyårs klänning men nej det hitta ja ingen så får ta en runda på stan sen jag ska ha en speciell klänning jag ska ju alltid vara värst ;) ska sätta i gång att städa mitt rum fall att "han" kommer i helgen kan det ju inte se ut som ett bombneslag där inne haha , just nu sitter jag och lyssnar på Mariah Carey - Touch My Body som pumpas ut ur högtalarna ! tänker på hur jag ska klara av detta .

Smell you later bitches


            En sara som absolut inte ville vara med på bild :)



Inte okej

Jag har haft huvudvärk samt illamående nu ett bra tag , känner mig inte alls på topp .
Sitter och väntar in pappa nu ska visa honom en as rolig video jag gjort haha jag får fan tårar i ögonen av skratt när ja tänker på den. idag ska ja kanske upp till anders och hälsa på det var ett tag sen sist och ja brukade vara där ganska ofta saknar dom tomtarna :) och till dig Sebastian : Grattis till körkortet!
 
Bloggar lite senare

Puss


                Mongo bild ;) bjuder på den

Mys hos mami

Låg i soffan idag och tänkte bara slappa framför tvn tills hem telefonen ringer och lillasyster frågade om jag var påväg till dom på grund av att släckten kom och skulle fira hennes födelsedag och det hade jag totalt glömt,så jag fick panik och hoppade in i duschen för att fixa i ordning mig. vart bjuden på middag okså alltid lika trevligt :) vi satt och umgicks och skrattade nästan hela tiden ibland saknar man faktiskt det . och idag så fick jag något jävla flipp mot någon jag tycker om på grund av nervositet jag ber om ursäkt för det en gång till . imorn är det skola för mig och ska reta maggan som vanligt haha så jävla roligt :) så nu ska jag väll krypa ner under täcket för att sätta på en bra film och bara glida in i dimman .

Puss 


Jag och lillasyster här får du för den fula bilden du lagt ut på mej


                       En bild syrran tog när jag rökte haha




GRATTIS

 sitter och inväntar bussen jag ska ta till första dagen på JOBBET med en kopp kaffe i hand . det pirrar i hela magen :) hoppas allt går som det ska , möblera om mitt rum igår and i love it !


Idag fyller lillesyster 17 år Grattis älskade syster och hoppas du får en bra dag
Älskar dig :)



Morgonpigg

Vakna vid 10:30 av värsta mardrömmen jag grät även när jag vakna för det kändes så jävla verkligt uscha , nu ska jag ta och klä på mig för att gå ut med vovven för att få lite frisk lyft samtidigt känner jag. det är grymt kallt ute nu att det har ändrats så fort hmm.. Och om 21 dagar är det JULAFTON? herregud vad tiden går snabbt vet inte än hur ja ska fira julafton om det blir med pappa och hans familj eller mamma det beror på om mamma jobbar eller inte, annars vet jag att vi ska vara där på julafton och sedan åka ner till Norrköping någon / några dagar efter för att fira med pappa och dom . jaja nu ska jag ut i kylan .

Puss



Home

Blev kvar hos min bästis ( André ) tills therese ringde mej och ville att jag skulle komma på lunch så jag drog dit :) och kom nyss hem ska lägga mig i soffan och glo tv ett tag , har börjat få urinvägs infektion okså så det suger så jävla hårt !
Har iaf haft as kul hos andré vi slogs nästan hela tiden haha grymt kul att jävlas :D även fast det var typ jag som fick stryk så ska jag ändå inte ge upp haha
upptdaterar senare

Puss

                                           Busungar

Rise up

Jag och kussen drar till andré ikväll för skratt samt alcohol haha :) ska bli grymt kul.

Love it


                                         Ikväll grabbar :D

Sunshine

Nu är klockan 09:07 och jag sitter redan och dreglar efter kina mat, medans jag lyssnar på en ny Nathalie låt så jävla grym. ska väll koka kaffe strax och fördröja tiden med något kanske en promenad med hunden? jag börjar ju trots allt kl 14:00 .
somnade grymt tidigt igår och vakna av att kissblåsan höll på att sprängas, så jag har hållt mej uppe sen en timme tillbaka.

Nej nu får det ta mig fan bli lite frukost innan jag hungrar ihjäl fan. ser framemot skolan och att få jiddra lite med Maggan haha alltid lika jävla roligt :)

Puss





RSS 2.0