Besviken

Ja jag hade sett framemot helgen med festande och sådant . och vad händer? jo ingenting , jag har varit hemma hela helgen och bara varit allmänt muppig den här helgen var nog den sämsta på länge !
Har precis kastat i mig två koppar kaffe för att sedan tagit en cigg på balkongen med solen skinande mot ansiktet ,
jag ska väll inte göra så mycket idag heller kanske ska hem till André får se hur det blir.




Fuck

Ja från att ha varit på toppen humör så har allt gått åt helvete idag rent ut sagt, jag fixade till mig i önödan fan vad irriterande . jsut nu är jag bara aggresiv och ska kolla på film och tycka synd om mig själv haha :) och prata med min bästa vän andré innan hans dejt kommer haha .


Solen skiner

Vakna med tuppen idag , har drukigt några koppar kaffe och känner att jag är på topp idag . Just nu har jag rensat klart garderoben vilket är så jävla skönt att få gjort nu , viker ihop resterande kläder jag ska ha kvar nu för att hålla koll på grejorna ett tag iaf :) samtidigt som jag poppar Lets twist agian som skråmar ut ur högtalarna. en gammal klassiker man blir på humör utav . nej nu ska jag fortsätta med mina grejer för att sedan se vad kvällen har att erbjuda, ska ju jobba imorn men känner att jag vill dricka en skvätt idag iaf ! så vi får se hur det blir

        gammal bild men så glad känner jag mig just nu !

You got to love it


Godmorgon

Klockan har precis paserat 09:00 . Nu sitter jag och pratar med andre på msn som vanligt, ska väll hoppa in i duschen strax och hoppas på att nadja fick sova ordentligt inatt för bebisen så man kan åka dit och fika samt snacka lite skit !
har sovit grymt dåligt inatt och känner att en kopp kaffe skulle sitta fint, så jag tror nog jag ska brygga någon kopp nu :)

ha en bra dag Love N




Återfuktande !

Jaha nu har man missat desperet house wives, men det var det värt ! får se reprisen ist,
var ute med hunden och mötte upp Egget för en promenad samt cigg . tack för att du rädda min dag :)
nu ska man börja fixa i ordning här hemma innan far kommer hem annars blir han skogs tokig. fast det är inte så mycket som ska fixas bara lite disk och bädda hans säng haha :)

Love N


                                Kinderegget i sina bästa dar !

Morgon pigg

gick och la mig vid halv 11 igår på kvällen med kussen och jag SOMNA?:O otroligt . klockan 5 skulle kussen upp för jobb och jag vakna lika så , jag höll henne sällskap genom att äta frukost vid 20 över drog hon till bussen och jag gick till sängs igen för att prata med min bästos ett tag :) efter ett tag höll jag på att somna så vi la på . och jag vakna nu

ska möta linnea och pernilla för att ta tillbaka mina kläder , senare blir det stor städning här hemma det ser FÖRJÄVLIGT UT rent sagt och så känner jag mig på bra humör då kan man lika gärna sätta igång ! just nu sitter jag och lyssnar på morgon låten Sebastian Krantz - att jag måste gå
Diggar han även fast han bara är 14 år men han kommer bli något stort i äldre dagar .

Love N




Avundsjuka

vakna för ungefär 20 min sen, pappa ringde för att tala om att dom var påväg till flygplatsen han och hans tjej ska ju till spanien dom asen ! :) 10 min senare ringer kussen för att tala om att hon ska till tyresö centrum för att fixa lite saker så jag ska väll börja fixa mej i ordning lite för att sedan glida ner till centrum ett tag . får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt mår fruktansvärt mycket bättre skönt att ha sluppit huvudvärken nu som jag verkligen hade problem med nej nu ska jag äta frukost!

Smell you later bicthes Love N




Free

Jag har mått pyton dom senaste dagarna och bara legat i sängen har inte kunnat äta utan bara legat och haft en jätte frossa och gått och spytt . usch i dont like, hatar verkligen när man blir så där sjuk . idag är det faktiskt första dagen på 4 dagar som jag iaf orkar sätta mig upp ett tag är på bättrings vägar vilket känns oerhört skönt . just nu sitter jag och väntar på kussen som ska komma hit ja jag vet vi skulle inte sets fören nästa vecka på grund av att båda är sjuka men hon har sätt en skräck film och är grymt rädd och inte vågar åka hem från sin kill kompis så hon ringde mej och bah nathalie jag måste komma till dig och självklart får hon det , var bara lite sur för att hon väkte mej när jag sov så skönt i soffan haha .

Love N

                            En bild från fredags kvällen <3

Tack

För kvällen igår grabbar hade skit kul :)



                     Jag och Storasyster <3



                     Storasyster , Kussen och isabell <3



haha

Har precis kommit hem och är galet full , har saknat min bästa andre idag min bästis ju :)
fick ett varmt välkommande av han när ja kom hem aaaw bästaste <3

| THEKULTURES | OM TJEJER INTE VILL BLI SLAGNA VARFÖR ÄR NI SÅ SVAGA DÅ ? säger:

 

bästooos

 

Du e min bästis









PARTY GRABBAR :D











<3<3<3<3<33<3<3

Gi?

Ja jag har precis på börjat gi känner att ja behöver lätta något kilo iaf :) idag var jag hos min mormor som fyllde år så medans asen satt och åt tårta samt winebröd, ja så satt jag med en klementin + vatten.
känner inte för att skriva mer idag vi höres imorn Love N


                                             Jag och sara

Simply the best

Just nu sitter jag och pratar med Gunnar med den mega stora saftiga drullen. han är min bästa vän ,allso my girlfriend ;)  han finns alltid där för mej även om han har sina dagar att göra mig grovt förbannad ! han är simply the best helt enkelt .
får mig alltid på humör oavsätt dåliga dagar eller inte . finns inte i ord vad du betyder din idiot jävel !
 
Ps - han har en jävligt saftig drulle sa jag det?


Break free

Hallojsan allihopa ! det var ett tag sedan jag bloggade , har inte känt någon lust till det helt enkelt.
men tänkte ge en snabb uppfattning bara av min helg iaf . i fredags var jag hos mika med patricia,therese och egget. hade jätte trevligt efter ett tag gick vi till gula huset där det var fest och fullt av fulla glada männsikor :) lyckad kväll helt enkelt.
Lördag : förfesta hos saga med henne , miriyam och lina för att sedan skutta ner till curres en sväng . saga drog hem på grund av att hon inte mådde så bra , medans jag och miriyam drog till emil andersson för att leka rövare ett tag , blev sjukt trött på slutet och förbannad för att någon jävla FITTA snott mitt busskort + bankomatkort. vilket jävla sätt? fy fan dissar såna beteenden så grovt. iaf idag kom therese har saknat henne så sjukt mycket vi gick på en lång promenad med vovven och hade bara allmänt skojj ! nu ligger hon och sussar medans jag precis har diskat klart :) VISST ÄR JAG BÄST FARSAN? haha men nu ska jag väll ta och hoppa i sängs strax ! Love N




                                            Happy kusse

                            En ful Nattis men jag bjuder på den :)

                                 Min malte bland höstens löv

Flue?

Gud jag känner mig helt jävla sänkt idag har en jävla hosta som vägrar att ge upp! jag har varit på en promenad för mej själv i regnet och plaskat omkring i pölar med mina NYA gummistövlar love it :) haha. nej men det är skönt när man behöver vara för sig själv samt få frisk luft och idag var en sådan dag jag kände att jag behövde det. när jag kom hem var jag blöt och frös arslet av mig så det blev en dusch i 1 timme med väldigt varmt vatten och det är inte likt mig när jag är frisk då duschar jag högst i 15 min men nu när man börjar bli sjuk så är det faktsikt skönt att stå ett tag till !
snart ska jag väll sätta på en film samt lägga sig under mitt duntäcke i soffan med en kopp te .

smell you later bitches Love N





redan 5?

Herregud jag har ju sovit bort hela dagen :O.. men det hade sina orsaker och jag vill bara tacka dej för att du ställde upp för mig hela natten och du vet vem du är . det betyder otroligt mycket!
ne nu ska jag väll äta min sena frukost för att sedan ta en promenad ett tag känner jag och bara släppa alla tankar jag har i skallen bara för en stund iaf . bloggar mer senare Love N



DISS

jag verkligen hatar männsikor som ringer och ska hålla på och barnsla sig på min telefon! SKAFFA ETT LIV

Take a hun

Hejsan hoppsan lillebror ! idag vakna jag av att en tekniker gubbe ringde mig för att kolla om jag var hemma eftersom han skulle fixa våra kanaler på tvn. sen gick jag till skolan mötte upp kussen i ungefär 5 min för att titta på när hon tränade på gymmet i skolan haha. gick sedan på lektion och fick reda på att imorn slutar jag tidigare hmm inte så mycket och hurra för efter som jag ändå bara har 2 timmar i skolan varje dag och jag behöver verkligen det för att klara av matten !
ja ni fick ju aldrig reda på vad som hände i fredags pallade inte skriva det just då , i fredags var jag med patricia, pernilla, therese, egget,mika och mackan . satt och för kröka hos pappa för att sedan dra in till stan alla tjejerna hade grymt kul faktiskt förutom att det blev lite för mycket sprit för mej på slutet så att jag vart dryg mot allt och alla haha att man aldrig lär sig men men. nu ska jag in i duschen strax fryser något fruktansvärt och har svullnade köttlar i halsen!

take care Love N






RSS 2.0