Så här bra har jag inte mått på länge

                                         Tack Hjärtat










                      HAHA you got to love it ;)

Är på

Toppen humör idag. uppe hos mika och patricia på en fika ytterst trevligt , Har fjantat oss framför kameran och drukigt mängder med kaffe . ska till älta nu med patte för att fixa lite saker !
har varit på arbetsförmedlingen okså och skrivit in mej , ett steg närmre vuxen livet haha
*as stolt* ;)



Don't put the blame on me!

Är så jävla trött på dig männsika , du ska föreställa dig äldre än mig? men beter dig som om du fan vore bebis.
Tack för det stödet man fick när man behövde det som mest. så har du mage till att försöka kränka ner mig? nej fy fan twii på dig alltså, trodde du var bra men det kom som ett slag i ansiktet att du var en riktig idiot !

Nåja var och utträde lite saker i morse, sedan på eftermiddagen träffade jag upp Linda idag för en runda i centrum , hon skulle kolla om hon hittade något men det gjorde hon förstås inte, satt också och små pratade lite om vad vi skulle ha för oss i helgen och vi kom fram till lite saker så vi får se vad som händer helt enkelt :)
Lite senare käkade jag middag hos Pappa trevligt trevligt . Efter att ha käkat klart drog jag upp till Anders för massa strunt prat och han är verkligen någon som kan få mig att tänka posetivt och känna mig lycklig för en stund är så glad att jag har så bra vänner som stöttar mig i vått och tort . Ja några utav dom iaf ;)

Nej nu blir det nana kudden för mig måste upp till arbetsförmedlingen imorn
It's sucks to grow up sometimes ! Peace





Vilket

Vaaaackert väder det har varit idag :) Kom precis ut ur duschen , vart i skolan . sedan ringde Linda mig och vi möttes upp för att handla cigg samt snacka lite , riktigt trevligt faktiskt . sedan gick vi och hämtade Niklas för att gå en promenad vilket var trevligt det med.
Har pratat lite med Rick idag okså om att han ska komma ner till mig i sthlm , Ska bli trevligt med sällskap med en person man verkligen trivs med .

Nu blir det sängen ska upp tidigt imorn Puss



                    Snygg Rick ;)





Middag

Hos pappa och anne japp det blir kött,Bea samt potatis MUMS :) Tar med mig lillebrorsan hem till mig för övernattning ska bli mysigt att få lite sällskap så tråkigt att vara själv. blir lite tv spel och söndagsmys !
I lördags åkte jag på fest med Linda,Martina och nadja shit vad full jag blev kunde inte röra mig dagen efter fören klockan blev 11 på kvällen . har ont i hela kroppen så jag vette fan vad jag gjorde den kvällen minnesluckor haha
Men tack till dig Philip som ledde mej till morsan för de kommer jag ihåg iaf sen är allt svart!
ha en bra söndag för det ska jag och Lillebror ha :)




RSS 2.0